28. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väikeettevõtja: ootasin elektrimüüjate hinnapakkumised ära

Ma ei kavatsenudki enne elektripaketti valima hakata, kui kõik müüjad on avalikustanud oma tingimused ja hinnad, ütles Valgamaal Aakres püreesid, moose ja mahlajooke tootva OÜ Bacula juhataja Vahur Vuks.

"Nüüd on kõik müüjad oma hindadega turule tulnud," lausus ta. "Algul oli ju pakkujaid vähe ja kuuldavasti on mõned müüjad, kes esimesena oma hindadega välja tulid, nüüd hinda allagi lasknud," lisas Vuks.

Äripäev küsib täna väikeettevõtjailt, kas nad on firmale ja ka eraisikuna elektripaketi ära valinud ning millest valikul lähtusid. Väiksematel ettevõtetel on viimane aeg hakata uueks aastaks elektripaketti valima. Kui tahta uue aasta algusest osta elektrit uuelt müüjalt, tuleb leping sõlmida 10. detsembriks.

Vahur Vuksi sõnul plaanib ta lähipäevil elektripaketindusse süveneda, ent arvab, et valikut teha pole sugugi kerge. "Eks ma lähen internetis vastavatele aadressidele ja hakkan valima, lähtudes oma firma elektri tarbimisest," rääkis ta. "Natuke on lepingu sõlmimisega veel aega, aga ma loodan sellel nädalal oma valiku ära teha nii firmale kui ka eraisikuna."

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474