13. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pabinasse sattunud koolitüdruk palus abi G4Si rahavedajatelt

Täna pärastlõunal viisid G4Si sularahavedajad Õismäel ära eksinud ning pabinasse sattunud 7aastase tüdruku oma vanematega kokku, teatas ettevõte.

Kella 13 ajal tuli Õismäel rahaveomarsruudil olnud G4Si inkassaatorite juurde väike tüdruk, kes kurtis, et ta on koolist tulles ära eksinud. Nähes, et tüdrukul on külm ning kuna tema mobiiltelefoni aku sai tühjaks, kutsusid rahavedajad kohale lähima G4Si patrullekipaaži ning võtsid koheselt ühendust ka tüdruku vanematega. Patrullauto kohale jõudes sai tüdruk soojas sõidukis turvaliselt oma vanemaid oodata ning inkassaatorid jätkata rahaveoringi.

Esimeses klassis õppiv tüdruk selgitas, et tavaliselt tullakse talle peale kooli kindlas kohas järgi. Seekord jäid vanemad pisut hiljaks ning kuna ta ei saanud neile helistada, sattus ta pabinasse ning esimese võimalusena otsis abi sularahavedajatelt.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474