15. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Leis müüb Muhu keskuse arenduse

Ettevõtja Toomas Leis müüb Muhu saare keskuses Liival asuvat vana hoonet, kuhu ta ise plaanis ehitada kaubanduskeskuse.

"Avame hotelle Poolas ja Lätis ning eks oma äridegagi Kuressaares on omajagu tegemist, nii et ma parem annaks ühe niisama jõude oleva objekti vabaks – kellelgi on võibolla värskemad ideed ja rohkem aega pühendumiseks," sõnas Leis Meie Maale.

"Ja kui vaba aega ka tekib, siis tahaks äri asemel hoopis kitarri mängida, muusikat teha ja perega olla," lisas ta.

Leisi arvates on tegu strateegiliselt väga heas kohas paikneva äripinnaga, milles ta näeb suurt potentsiaali. "Omanikuna kujutaksin ette, et kui alguse kiire ja raske aeg on möödas, siis pärastpoole võib pool aastat palmi all filosofeerimisele pühendada," märkis ta.

Ettevõtja sõnul sobiks Muhu keskuses asuv hoone ideaalselt pereäriks. "Pere, kellel on Tallinnast villand ja tahaks maale ära tulla, aga mõtleb, mida Muhus teha või kuidas end elatada, neile oleks see kinnistu väga super. Olen ise päris mitu peret Saaremaale meelitanud ja ma räägin ses mõttes siiralt," ütles Leis.

Teise lahendusena ei välista Leis ka suuri kette: Selver, Maxima, Prisma jms.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474