27. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõhvi kerkivad veekeskus ja jäähall

Jõhvi vallavalitsus lööb käed ettevõtja Allan Männiga, et rajada endise sõjaväe territooriumile kaubandus- ja vaba aja keskus koos veekeskuse ja jäähalliga.

Jõhvi vallavolikogu andis vallavalitsusele õiguse osaleda koos OÜga Presfog asutatavas äriühingus, mille põhieesmärk on arendada kontserdimaja kõrval asuvatel kinnistutel sportimise ja vaba aja veetmise võimalusi, kirjutab Põhjarannik.

Vallavanem Tauno Võhmar kinnitab, et vallal on kaalukas avalik huvi osaleda partnerina koostööprojektis, sest lisaks tervisespordi ja vaba aja veetmise võimaluste loomisele heakorrastatakse ning hoonestatakse kesklinnas ala, mis on siiani kümneid aastaid tühjalt seisnud.

OÜ Presfog juhatuse liige Allan Mänd kinnitas volikogu liikmetele, et põhirõhk pole kaubanduskeskusel, vaid eelkõige tähtsustatakse vaba aja veetmist, mis on praegu Jõhvis väga puudulik.

Äriühingu asutamiseks teeb Jõhvi vald rahalise sissemakse 1100 eurot ja OÜ Presfog 1400 eurot.

Pärast osaühingu asutamist suurendavad osanikud osakapitali mitterahaliste sissemaksetena: Jõhvi vald annab projektialal üle viis kinnistut väärtusega 43 200 eurot ja OÜ Presfog kaks kinnistut, mis on hinnatud 57 300 eurole. Projekti raames ei saaks Jõhvi vald otseselt spordirajatiste omanikuks, mistõttu puuduks vajadus neid tulevikus üleval pidada.

Projekti ettevalmistus võtab Männi sõnul aega umbes kaks aastat, eeldatavalt 2015. aastal saaks hakata ehitama. Ehitise hinnaks on planeeritud 17-19 miljonit eurot, millest suurema osa kataks pangalaen.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474