27. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telegraph: Euroopa parim investeerimiskoht on Eesti

Suurbritannia juhtiv ajaleht The Telegraph valis 2012. aasta halvimad ja parimad kinnisvaraga seotud sündmused Inglismaal ja maailmas ning andis Eestile tiitli “European investment opportunity of the year” - Euroopa aasta parim investeerimisvõimalus.

Ajalehe hinnangul on Eesti praegu kõige kuumem koht, kuhu Ida-Euroopas investeerida. Samuti mainitakse Jõelähtmel asuvat Estonian Golf & Country Clubi arendust ning golfi, mis näitab uut suunda kogu Balti regiooni arendustes.

Ajalehe hinnangul on Eesti olnud internetitehnoloogia teerajaja ning on saavutanud hea positsiooni, et olla edukas ka järgmistel aastakümnetel.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474