7. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pommiähvarduse teinud mees sai šokivangistuse

Tartu maakohus mõistis täna kuupikkuse šokivangistuse mehele, kes tegi laupäeval pommiähvarduse Tallinna lennujaamale.

Kohus tunnistas 54aastase mehe kokkuleppemenetluses süüdi avaliku korra raskes rikkumises lõhkeseadeldisega ähvardades ja mõistis talle aasta ja viie kuu pikkuse vangistuse, millest tal tuleb vanglas kohe ära kanda kuu, vahendab ERRi uudisteportaal.

Süüdistuse kohaselt helistas mees 5. jaanuaril häirekeskusesse ning ütles, et Tallinna lennujaamas Hurghadasse väljuvale lennule mineva naise kotis on pomm.

Kontrollimisel lõhkekeha ei leitud ning plahvatust ei toimunud. Politseil kulus alla tunni, et välja selgitada võimaliku pommiähvardaja asukoht ja isik.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474