9. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme Eestis elekter Soomest odavam

NordPoolSpoti andmetel maksab homne elekter Eestis Soomest vähem.

Eestis tuleb homse elektri eest välja käia käibemaksuta 40,55 eurot/MWh ehk 4,055 senti/kWh. Soomes ja Rootsis maksab elekter 41,09 eurot. Leedus on süsteemi odavaim elekter, makstes 37,71 eurot.

Eestit ja Soomet ühendav elektrikaabel Estlink 1 on täna kella 19ni hooldustööde tõttu tööst väljas, teatas Elering.

Tööd toimuvad Soome poolel Espoo alajaamas. Hoolduse tellis ühenduse omanik Nordic Energy Link AS ning tööde eesmärk on konverterjaama PLC filtrite kondensaatorite töös avastatud talitlushäirete kõrvaldamine.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474