10. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip: kõige odavam elekter on kokkuhoitud elekter

Peaminister Andrus Ansip sõnas, et ei ole nõus tegema esimese kuu pealt elektrihinna kohta kaugeleulatuvaid järeldusi.

"Mina valisin Eesti Energia fikseeritud hinnaga kindla paketi ja ma ei ole esimese kuuga nõus tegema kaugeleulatuvaid järeldusi – et olen ma teinud õige või vale valiku," sõnas Ansip. "Energia hind kõigub, sõltub sellest, kui palju tuleb odavat energiat Põhjamaadest. Talvel, mil koormused kõrged, on ka hind kallim".

Ansip sõnas, et ei tasu hõiskama hakata ka siis, kui Eestis pakutav on sel hetkel Põhjamaade odavaim elekter. "Isegi kui möödas on aasta, ei pruugi see midagi näidata valitud paketi sobivuse kohta. Järgmine aasta võib tulla ta hoopis teistsugusem," sõnas Ansip ja lisas, et kõige odavam elekter on kokkuhoitud elekter ning soovitas tähelepanu pöörata energiasäästule. "Olen seda oma kodus teinud," teatas Ansip.

Eesti Energia on varem teatanud, et enamik nende klientidest on valinud fikseeritud hinnaga paketi nimega Kindel.

"Tarbija jaoks kõige odavam elekter peaks ikkagi tulema läbi börsi," kommenteeris Eleringi juht Taavi Veskimägi aasta alguses elektrilepingute sõlmimist.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474