10. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA börsil kerkis maagaasi hind

Maagaasi futuurid kasvasid esimest korda nelja päeva jooksul, kui USA valitsusaruande põhjal on Ühendriikide reservid vähenenud viimase kahe aasta jooksul kõige rohkem, vahendas Bloomberg.

New Yorgi kaubandusbörsil kell 10:30, kui Washingtonis avaldati reservide maht, kasvas maagaasi veebruarilepingu hind 2,7% hinnani 3,198 dollarit miljoni Briti soojusühiku kohta. Enne teadet oli hind 3,16 dollarit. Maagaasi futuurid on aastaga tõusnud 7,9%.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474