18. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara korraldab veebis ingliskeelse seminari

Arco Vara korraldab 31. jaanuaril kell 16:30 investoritele ingliskeelse virtuaalse konverentsi, kus ettevõtte esindajad tutvustavad firma tegevust ja tulevikuplaane.

Üritust juhib Arco Vara juhataja Tarmo Sild, kes selgitab kontserni varude, kinnisvarainvesteeringute ja nõuete ümberhindlust ning tutvustab ettevõtte edasist tegevusplaani.

Enne ja pärast presentatsiooni on osalistel võimalik esitada küsimusi. Tehniliste põhjuste tõttu on osalejate arv piiratud 90 registreerunud osalejaga, sealjuures toimub registreerumine põhimõttel, kus eelistatakse ajaliselt esmaseid registreerujaid. Link üritusele saadetakse osalejatele e-kirjaga 31. jaanuari hommikul. Arco Vara üritus lindistatakse ning on pärast kõigile vabalt kättesaadav ettevõtte ja Tallinna börsi kodulehel. Seal avalikustatakse ka vastused küsimustele, mis on saadetud enne üritust või esitatud selle ajal. 

11. jaanuari õhtul ligi 20 miljoni euro eest varasid alla hinnanud ning eraldisi suurendanud Arco Vara aktsia on sel nädalal olnud Tallinna börsil äärmisel kõikuv.

Kui esmaspäeva esimestel minutitel langes aktsia reedeselt 1,73 euroselt sulgemistasemelt 0,70 euroni, siis eile lõpetas aktsia juba 1,43 eurol, kuid on tänase kauplemispäeva jooksul taas 1,30 euroni taandunud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474