21. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis kaks elektrihinda

Eesti kahe NordPoolSpot hinnapiirkonna elektrihindade vahe on võrreldes möödunud nädalaga märgatavalt kasvanud.

Kui läinud neljapäeval oli kahel NordPoolSpot Eesti hinnapiirkondade elektrihindadel tavapärase olematu hinnaerinevuse asemel vaid ühesendine erinevus, siis esmaspäevase ja teisipäevase elektri hinna vahe on suuremaks kärisenud. Varem olid mõlemad Eesti elektrid sama hinnaga.

Teisipäevane Eesti EE hinnapiirkonna elektri hind on nädalaga langenud 8,4 protsenti, 45,38 eurole. Eesti ELE hinnapiirkonna elektri hind on langenud nädalaga 6,7 protsenti, 46,23 eurole MWh.

Leedus langes elektri hind 3,5 protsenti, 44,69 eurole MWh, olles Eestist odavam. Soomes langes elektri hind kaheksa protsenti 46,42 eurole.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474