28. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Obama kohtub politseiülematega

USA president Barack Obama ja asepresident Joe Biden kohtuvad kohalike politseiülemate linnadest, mis on sattunud viimasel ajal massitulistamiste ohvriteks, vahendas Bloomberg.

Politseijuhid Colorado osariigi linnast Aurora, Wisconsini linnast Oak Creek ja Connecticuti linnast Newton ühinevad teiste õiguskorda tagavate ametnikega, et kohtuda Obama ja Bideniga Valges Majas. Ametnike hulka kuuluvad Major Cities Chiefs Associationi ja Major County Sheriffs Associationi esindajad.

Viimase suurema massitulistamise käigus 14. detsembril Newtonis Sandy Hooki nimelises algkoolis hukkusid 20 õpilast ja kuus õpetajat. Juulis Auroras tappis tulistaja 12 inimest ning 58 said vigastada. Loetud nädalad hiljem surid mitmed isikud koos väidetava ründajaga Oak Creekis.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474