31. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mäggi: Ansip ei suudaks Taskila palka välja rääkida

Kommunikatsioonibüroo Powerhouse juhataja ja konsultant Janek Mäggi märkis, et Tero Taskila oli osav ja suutis suure palga välja rääkida, kuid peaminister Andrus Ansip seda oma rahvalt välja rääkida ei suudaks.

”Estonian Airi endist juhti Tero Taskilat mõnitati meedias palga pärast. Mina ütleksin, et tubli mees, et suutis sellise palga välja rääkida," rääkis Mäggi täna Äripäeva kommunikatsioonikonverentsil. "Ansip võiks ju ka sellist palka saada, aga ta ei suuda seda Eesti rahvalt välja rääkida.”

Mäggi lisas, et peab Ansipist peamistrina lugu. "Tubli mees. Kuid see palgajutt asetas ta täiesti valesse konteksti,” rääkis Mäggi, vihjates Ansipi sõnavõttudele seoses Taskila palganumbriga.

Mäggi sõnul tundub inimestele tihti, et riigifirmade juhtide palgad on liiga kõrged.  ”Ansip ütleb, et saab 4000eurose kuupalgaga hakkama. Ma võin öelda, et mind 4000eurone kuupalk ei motiveeriks," rääkis Mäggi. "Usun, et paljud tippjuhid nõustuvad, et 4000eurose palgaga see töö ei tasu end ära.”

Kui siht puudub, on raske kommunikatsiooni teha, jätkas Mäggi. "Kas keegi on täna vastanud küsimusele, kas meil on Estonian Airi vaja,” tõstatas Mäggi küsimuse.

Tema sõnul pole Estonian Airile kommunikatsiooni poole pealt midagi ette heita – eks alati saab ju paremini, kuid lennufirmat puudutav on pigem juhtimisprobleem. ”Estonian Airi omanik eksis sellega, et andis endisele juhile tagantjärele hinnangu. Ka juhil ja omanikul peab olema õigus eksida,” märkis Mäggi.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474