1. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO sai uue jaemüügijuhi

Veebruarist on ERGO Insurance SE uueks jaemüügijuhiks Sven Freiberg.

"Usume, et Sveni taust ERGOs on müügile suur lisaväärtus. Sven on tugev juht, kes teab kindlustusvaldkonda väga hästi," sõnas ERGO Insurance SE juhatuse liige Maarika Liivamägi.

Freiberg on töötanud ERGO kindlustusdirektorina alates 2007 ning vastutanud varakindlustuse valdkonna eest. Juristiharidusega Freiberg on töötanud ERGOs nii juristi kui varakahjude osakonna juhina.

Senine jaemüügijuht Marti Kuusik asus juhtima Rakvere Spordikeskust.

ERGO on Balti riikide juhtivaid kindlustusgruppe. ERGO Baltimaade seltside kindlustusmaksed ulatusid 2011. aastal üle 138,2 miljoni euro. Balti riikides on ettevõttel üle 450 000 kliendi. Balti riikides tegutsevad ERGO seltsid kuuluvad ERGO Kindlustusgruppi, mille esindused tegutsevad üle 30 Euroopa ja Aasia riigis ning Kanadas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474