4. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EOK pani maja müüki, otsib uut

Eesti Olümpiakomitee pani müüki oma Tallinnas Pirita teel asuva maja.

2003. aastal rekonstrueeritud kolmekorruseline hoone pärineb 20. sajandi algusest. Akendest avanevad kaunid vaated merele ja lauluväljakule, tutvustab Rime Kinnisvara objekti. Müüdav hoone pole muinsuskaitse all. Hoone taga on mahukas parkla, jalutuskäigu kaugusele jäävad bussipeatused ja toitlustuskohad.

1,34 miljoni euroga müügis oleva hoone valdaja EOK jääb kaheks aastaks üürnikuks.

Olümpiakomitee uue peasekretäri Siim Suklese sõnul otsitakse uut, tänapäevasemat maja. "Igal juhul peaks seal olema ka alaliidud, sest see sünergia, mis on siin majas, on väga hästi toiminud," rääkis ta Päevalehele.

Eesti Olümpiakomitee kolis Pirita teel lauluväljaku merepoolse värava juures asuvasse majja 2003. aastal, mil EOKd juhtis Mart Siimann. Mullu valiti organisatsiooni uueks juhiks ettevõtja Neinar Seli.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474