4. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Karud pakivad suhkruturul languspanuseid kokku

Suhkru hind tõuseb New Yorgis juba neljandat päeva, kuna karud ehk suhkru hinna langusele panustajad pakivad oma langusepositsioone kokku, vahendab Bloomberg.

29. jaanuariks olid spekulatiivsed rahajuhtide positsioonid suhkru hinna langusele kahanenud nädalaga 18 302 futuuri- ja optsionilepingult 5893 lepingule, selgus CFTCi aruandest.

Petroleu Brasileiro teatas läinud nädalal, et nad tõstavad bensiini hinda, vahendab Bloomberg. See võib suurendada etanoolinõudlust ja innustada Brasiiliat rohkem kasutama suhkruroogu etanooli valmistamiseks, mitte suhkru rafineerimiseks.

Toorsuhkru hind tõusis 0,3 protsenti, 18,95 sendile naelast.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474