4. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome on kade Eesti ärikinnisvara turu peale

Soome majanduslehe Kauppalehti teatel on Eesti ärikinnisvaral Soome ees väga suured eelised. Odavad pinnad ning tingimused on mõjutanud mitmete Soome ettevõtja otsust kolida oma bürood ja tootmise Eestisse.

Loe pikemalt Äripäeva teemaveebist Ehitusuudised.ee.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474