5. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õpetajate keskmine palk kasvab vähemalt 80 eurot

Osa õpetajaid on esimese suurema palga kätte saanud, kuid Tallinnas ja Tartus on palga tõehetk õpetajatel alles märtsis, sest valitsus otsustas alles eelmisel nädalal lõplikult haridustoetuse summa.

Postimees kirjutab, et Tallinna õpetajad palgatõusu veel saanud, sest palgaläbirääkimised koolijuhtide, lasteaiajuhatajate ja õpetajate ametiühingutega on pooleli. Tartus said viimasel palgapäeval palgatõusu kätte vaid lasteaedade erirühmade pedagoogid, ülejäänud õpetajate palgamuudatused peavad saama kinnituse volikogus lisaeelarve näol ning ka töölepingutes tuleb muudatused teha.

Nooremõpetaja miinimumpalk tõusis 608 eurolt 715 eurole, vanemõpetaja miinimumpalk oli 736 eurot ja see ei pruugi igas koolis tõusta. Haridusministeeriumi arvutuste järgi peaks Tallinnas õpetajate keskmine palk ulatuma 1040 euroni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474