6. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pro Kapital sai loa suurendada aktsiakapitali 5,3 miljoni võrra

Kinnisvarafirma Pro Kapital Grupi tänasel aktsionäride erakorralisel üldkoosolekul otsustati, et firma saab loa suurendada aktsiakapitali 5,3 miljoni euro võrra.

Koosolekul otsustati, et nõukogu võib kolme aasta jooksul alates põhikirja praeguse redaktsiooni vastuvõtmisest suurendada firma aktsiakapitali sissemaksete tegemist kuni 5 318 542,20 euro võrra.

Nõukogu väljalastud aktsiate eest võib tasuda rahaliste või mitterahaliste sissemaksetega vastavalt nõukogu otsusele. Mitterahaliste sissemaksete väärtust hinnatakse seaduse ja põhikirja järgi.

Lisaks muudeti vahetusvõlakirjade tingimusi, mis annab vahetusvõlakirjade omanikele õiguse kasutada nende aktsiateks vahetamise õigust esialgsest pikema aja vältel, ühtlasi võimaldati pikendada vahetusvõlakirjade lunastamistähtaega.

Mõlema otsuse poolt anti 99,9997% koosolekul esindatud häältest. Sada häält, mis esindas 0,0003% häältest jäi erapoolikuks. Üldkoosolekul oli kohal ja esindatud 14 aktsionäri, kellele kuuluvate aktsiatega oli esindatud kokku 36 674 543 häält, mis moodustab kokku 68,96% aktsiatega määratud häältest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474