7. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip: võrreldes eelmise jaanuariga elektriarve hoopis vähenes

Peaminister Ansip nentis, et käesoleval aastal on elektri hind keskmiselt viiendiku võrra kallim, kuid suhteliselt soe jaanuar aitas arve hoida väiksemana kui mullu, kirjutas Delfi.

"Meie peres sõltub talvekuudel elektritarbimine väga palju välistemperatuurist - külmemal talvel on tarbimine suurem ja soojemate ilmadega väiksem," ütles Ansip Delfile.

"Meie majapidamise selle aasta jaanuari elektriarve oli võrreldes eelmise aasta jaanuariga 14 protsenti väiksem. Samas, võrreldes detsembri arvega oli jaanuari arve 9,4 protsenti suurem," kirjeldas ta.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474