8. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sarnaselt Eesti Energiale ka Elektrumil valearved

Elektrum Eestil tekkisid jaanuari elektriarvete edastamisel tehniline probleem, mille tõttu osa väljastatud arvetest tühistatakse.

Eile õhtul ja täna ennelõunal saatis Elektrum Eesti osale klientidest kreeditarve, mis tühistab varasemalt saadetud arve, teatas ettevõte.

Päeva- ja öötariifi arvutamisel võis infotehnoloogilise vea pärast tekkida tunniajane nihe, mille tõttu võivad osade klientide arvel leiduvad tarbimiskogused mõnevõrra erineda tegelikest kogustest. Seetõttu antud arved tühistati ning selle kinnitusena edastati nendele klientidele ka kreeditarve.

Nendele Elektrumi klientidele, kes said kreeditarve, kuid olid juba jõudnud jaanuari elektriarve tasuda, saadetakse lähiajal uus korrektne arve. Vajadusel tehakse arvete erinevusest põhjustatud tasaarveldus juba järgmise kuu arvel.

Kinnitame, et mingeid viiviseid võimaliku osaliselt tasumata arve tõttu sellisel juhul ei rakendata, teatas Elektrum Eesti.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474