12. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lehman Brothers müüb New Yorgis enda kinnisvara

Lehman Brothers Holdings on sõlminud eellepingu, et müüa New Yorgis Park Avenuel 21-korruseline büroohoone, vahendas Bloomberg.

Anonüümse allika teatel on ostjaks Scott Rechleri RXR Realty ja Walton Street Capital. Ühistehingu põhjal maksavad ostjad ligi 800 miljonit dollarit 116 000 ruutmeetri eest. Allikad soovisid jääda tuvastamatuks, kuna läbirääkimised ei ole avalikud.

Nimetatud tehing jätkaks Lehmani kinnisvara müüki. Mullu novembris nõustus firma müüma Archstone'i varad Equity Residentialile ja AvalonBay Communitiesile 6,5 miljardi dollari eest.

Rechler on New Yorgi büroopindade suuruselt teine ostja alates 2009. aastast. Eelmisel aastal ostis ta 40-korruselise kõrghoone rendivalduse Lexington Avenuel 688 miljoni dollariga.

"See on haruldane, et on võimalik osta kaasaegne büroohoone niivõrd asendamatus asukohas nii olulise hinnaalandusega asenduskulule," ütles Rechler.

Eelmisel kuul nõustus RXR ostma 99-aasta pikkuse rendiomandiõiguse 1947. aastal valminud 33-korruselisel pilvelõhkujal Rockefeller Plazal. Tegemist on kõrghoonega, mis valmis viimase osana Rockefeller Centerist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474