15. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip võõrustas USA kindraleid

Peaminister Andrus Ansip võttis täna Stenbocki majas vastu rühma Ameerika Ühendriikide kindraleid, kes tutvuvad USA liitlas- ja partnerriikide ja nende julgeolekupoliitikaga.

Eestis on 17 vastmääratud kindralit külastatavatest riikidest esimesena.

Peaminister Ansip rääkis tunniajalise kohtumise käigus USA kõrgetele sõjaväelastele Eesti julgeolekupoliitilistest prioriteetidest pärast iseseisvuse taastamist, e-riigist, Eesti majandus- ja rahapoliitikast ning eurost.

Peaminister märkis, et kaitsepoliitilistes ja sõjalistes küsimustes on USA Eestile üks kõige olulisematest partneritest. Kaitsekoostöö Ameerika Ühendriikidega ulatub pea igasse riigikaitse valdkonda.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474