18. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna muuseumitöötajate palk tõuseb 4%

Tallinna linn tõstab sellest kuust linna muuseumitöötajate palka 4 protsendi võrra.

Palgatõus puudutab Tallinna Linnamuuseumi ja tema hallatavate Fotomuuseumi, Kiek in de Köki, Bastioni käigud, Lastemuuseumi, Peeter I Majamuuseumi, Jaani Seegi Muuseumi, E. Vilde Muuseumi, A. H. Tammsaare Muuseumi ja laste teemamuuseumi „Miia-Milla-Manda“ töötajaid, teatas Raepress. Ühtekokku töötab neis kokku 99 inimest.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart tõdes, et 1. veebruarist tõuseb kõigi linnamuuseumi töötajate palk  4% . „Käesoleval aastal on linna eesmärgiks kindlustada lisaks muuseumitöötajatele ka noorsootöötajate ja koolieelsete lasteasutuste ning veel osade kultuuriasutuste töötajate palgatõus,“ märkis Kõlvart.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474