18. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna muuseumitöötajate palk tõuseb 4%

Tallinna linn tõstab sellest kuust linna muuseumitöötajate palka 4 protsendi võrra.

Palgatõus puudutab Tallinna Linnamuuseumi ja tema hallatavate Fotomuuseumi, Kiek in de Köki, Bastioni käigud, Lastemuuseumi, Peeter I Majamuuseumi, Jaani Seegi Muuseumi, E. Vilde Muuseumi, A. H. Tammsaare Muuseumi ja laste teemamuuseumi „Miia-Milla-Manda“ töötajaid, teatas Raepress. Ühtekokku töötab neis kokku 99 inimest.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart tõdes, et 1. veebruarist tõuseb kõigi linnamuuseumi töötajate palk  4% . „Käesoleval aastal on linna eesmärgiks kindlustada lisaks muuseumitöötajatele ka noorsootöötajate ja koolieelsete lasteasutuste ning veel osade kultuuriasutuste töötajate palgatõus,“ märkis Kõlvart.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474