Tallinn lisab tänavatele remontijaid

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf teatas, et Tallinn paneb alates järgmisest nädalast senisele seitsmele brigaadile lisaks veel kaks remondibrigaadi kuuma mustseguga tänavaauke lappima.

Tallinna raskesti läbitavad tänavad on viimasel ajal meediale kõne- ja pildiainet andnud.

Kalle Klandorfi teatel tegi seniajani tänavate remonditöid päevasel ajal kaks ja öösel kolm brigaadi. „Alates käesoleva nädala esmaspäevast tegid päevasel ajal remonttöid kaks ja öösel neli brigaadi. Alates tänasest  lisandus ka päevasteks töödeks üks täiendav remondibrigaad. Alates järgmisest nädalalast ,lisandub täiendavalt üks päevane ja üks öine remondibrigaad,“ teatas Klandorf. (kokku seega 4 päeval ja 5 öösel)

Raepressi teatel remonditi eile löökauke kesklinnas Laagna teel, Gonsiori tänaval, Lembitu tänaval, Narva maanteel Pirita teel, Vilmsi tänaval,  Lembitu tänaval, Maakri tänaval ja Laikmaa tänaval. Mustamäel Retke tee ja Tammsaare tee ristmiku piirkonnas.

Täna alustati augulappimist Sõle tänaval, Punasel tänaval, Paldiski maanteel ja Vabaduse puiesteel.

 

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised