25. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vabadussamba elektriarve oli jaanuaris 1528 eurot

Tänavu jaanuaris oli Vabadussõja võidusamba elektriarve 1528 eurot, mis on üle kahe korra vähem kui eelmise aasta jaanuari 3774 eurot. Elektrikasutus vähenes jõudsalt tänu trepisoojustuse väljalülitamisele.

Riigi Kinnisvara ASi kommunikatsioonijuht Madis Idnurm rääkis Delfile, et Vabadussõja võidusambale ostetakse elektrit hanke raames ja parima pakkumuse tegi Eesti Energia AS. "Selge see, et elektri hind on kallimaks läinud," kommenteeris Idurm. "Ühiku hind tuli kallim, aga tarbimise pealt on märgatavalt kokku hoitud."

Alates 2011. aasta augustist maksab kaitseministeerium Riigi Kinnisvarale Vabadussõja võidusamba halduskuludeks 5064 eurot kuus.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474