Autor: Ave Lepik • 10. jaanuar 2014

Vanalinna baaridele määrati karm lahtiolekupiirang

Kui eile teatasid Tallinna linnajuhid vajadusest kehtestada kahele vanalinna kärarikkale baarile lahtiolekuaja piirang, siis täna selgus selle karmus.

ERRi uudisteportaal vahendab abilinnapea Kalle Klandorfi sõnu Kuku raadiole, et Suur-Karja tänaval, rahvasuus Bermuda kolmnurgas asuvad baarid Nimeta ja Shooters peavad argipäeviti sulgema uksed keskööl ja nädalavahetustel kell 1 öösel.

"Usume, et see tagab inimestele, kes sel tänaval elavad, unerahu. Tallinn koos politseiga on võtnud vastu esimese tuntava meetme. Vaatame, mis saab, sest iga asi tuleb läbi proovida," lausus Klandorf.

"Tallinn väärib paremat, rahulikke kohti ja rahulikke baare. Ta peaks olema mõnus turismimagnet, mitte selline, kus öösel võib pehmelt öeldes vastu lõugu saada tänava," kaitses Klandorf järgmisest kuust kehtima hakkavat piirangut.

Kuula Kuku uudislõiku siit.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806