Autor: Ave Lepik • 10. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanalinna baaridele määrati karm lahtiolekupiirang

Kui eile teatasid Tallinna linnajuhid vajadusest kehtestada kahele vanalinna kärarikkale baarile lahtiolekuaja piirang, siis täna selgus selle karmus.

ERRi uudisteportaal vahendab abilinnapea Kalle Klandorfi sõnu Kuku raadiole, et Suur-Karja tänaval, rahvasuus Bermuda kolmnurgas asuvad baarid Nimeta ja Shooters peavad argipäeviti sulgema uksed keskööl ja nädalavahetustel kell 1 öösel.

"Usume, et see tagab inimestele, kes sel tänaval elavad, unerahu. Tallinn koos politseiga on võtnud vastu esimese tuntava meetme. Vaatame, mis saab, sest iga asi tuleb läbi proovida," lausus Klandorf.

"Tallinn väärib paremat, rahulikke kohti ja rahulikke baare. Ta peaks olema mõnus turismimagnet, mitte selline, kus öösel võib pehmelt öeldes vastu lõugu saada tänava," kaitses Klandorf järgmisest kuust kehtima hakkavat piirangut.

Kuula Kuku uudislõiku siit.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474