Autor: Juuli Laanemets • 21. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puhastusimport laienes Rekal Eesti ostuga

Puhastusimport OÜ omandas jaanuaris Rekal Eesti puhastusalase äritegevuse, mis hõlmas Rekal puhastus- ja desinfitseerimistoodete turustamist ja müüki, müügipersonali, kliendibaasi ning turundusabi.

Puhastusimpordi hinnangul aitab Rekal Eesti omandamine ühendada parimad teadmised üldkoristusest ja köögihügieenist ja jätkata Eesti turul tööd Rekal toodetega.  Senised kliendilepingud jäävad kõik kehtima.

Rekal Eesti AS on aastast 1995 masinnõudepesu- ja suurköögi puhastuskeemia (masinnõudepesuvahendid, köögihügieeni tooted) müüja Eesti turul. Ettevõtte aastakäibeks on 600 000 eurot, töötajate arv 5. Rekal Eesti emaettevõtjaks on Rootsi tegutsev Rekal Sweden AB.

Puhastusimport on Eesti kapitalil põhinev pereettevõte, mis asutati aastal 1994. Ettevõte müüb Eestis professionaalseid puhastustooteid: puhastusmasinad, -keemia, -töövahendid, hügieenipaberid, prügikotid. Puhastusimpordi käive 2012 aastal oli 4 mlj eurot ja töötajaid oli 36.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474