Autor: Juuli Laanemets • 3. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hangetel pistisevõtmine lõppes vahistamise ja töökoha kaotusega

Eesti Energia Tehnoloogiatööstus lõpetas töösuhte kahe töötajaga, kes möödunud nädala lõpus ettevõtte sisekontrolli ja Kaitsepolitsei koostöös altkäemaksu kahtlusega kinni peeti ning vahi alla võeti. Kahtlustuse järgi võtsid mehed korduvalt pistist ja lubasid ettevõtte hangetel saada eelistatud.

„Tegemist on tõsise süüdistusega, mis ei võimalda nende inimestega enam töösuhet jätkata,“ ütles Eesti Energia riskijuhtimise- ja siseaudititeenistuse juht Erik Štarkov.

Tehnoloogiatööstuse juhatuse esimehe Martti Korgi sõnul on tegemist äärmiselt kahetsusväärse juhtumiga. „Tänan meie sisekontrolli töötajaid, kes kogu protsessi väga professionaalselt läbi viisid,“ lisas Kork.

Eesti Energia Tehnoloogiatööstus on metallkonstruktsioonide, energeetika- ja tööstusseadmete valmistaja, kus töötab ligi 900 töötajat.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474