Autor: Juuli Laanemets • 3. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hangetel pistisevõtmine lõppes vahistamise ja töökoha kaotusega

Eesti Energia Tehnoloogiatööstus lõpetas töösuhte kahe töötajaga, kes möödunud nädala lõpus ettevõtte sisekontrolli ja Kaitsepolitsei koostöös altkäemaksu kahtlusega kinni peeti ning vahi alla võeti. Kahtlustuse järgi võtsid mehed korduvalt pistist ja lubasid ettevõtte hangetel saada eelistatud.

„Tegemist on tõsise süüdistusega, mis ei võimalda nende inimestega enam töösuhet jätkata,“ ütles Eesti Energia riskijuhtimise- ja siseaudititeenistuse juht Erik Štarkov.

Tehnoloogiatööstuse juhatuse esimehe Martti Korgi sõnul on tegemist äärmiselt kahetsusväärse juhtumiga. „Tänan meie sisekontrolli töötajaid, kes kogu protsessi väga professionaalselt läbi viisid,“ lisas Kork.

Eesti Energia Tehnoloogiatööstus on metallkonstruktsioonide, energeetika- ja tööstusseadmete valmistaja, kus töötab ligi 900 töötajat.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474