Autor: Juuli Laanemets • 5. veebruar 2014

G4S võitis Eesti Energia turvahanke

Eesti Energia kuulutas oma Ida-Eestis paiknevate ettevõtete turva- ja valveteenuste hankekonkursi võitjaks G4Si. Seni teostas piirkonnas valveteenust USS Security.

Turvahanke võitja pannakse vastutama Ida-Eestis asuvate Eesti Energia ettevõtete – Narva elektrijaamade, Narva soojusvõrgu, tehnoloogiatööstuse, Eesti Energia Kaevanduste ning õlitööstuse mehitatud ja tehnilise valve eest. Samuti peab turvaettevõte kandma hoolt Eesti Energia strateegiliste objektide turvasüsteemide hoolduse eest. Turvasüsteemide tõrgeteta toimimise eest kannab hoolt Eesti Energia Ida objekte teenindav tehnikute üksus.

Eesti Energia turvateenuste osakonna juhataja Martti Mihkelson ütles, et nad ootasid Ida-Virumaa objektide turvahankel osalema kolme Eesti suuremat ja pikima kogemusega turvateenust osutavat ettevõtet. „Hankekriteeriumitele, kus lisaks ettevõtte piisavale kogemusele ja suurusele oli oluline ka pakkumise hind, vastas kõige paremini G4S," sõnas Mihkelson.

G4S Eesti juhatuse esimehe Priit Sarapuu sõnul tähendab senise koostöö laienemine Eesti Energiaga kahtlemata töömahu kasvu ning suurt vastutust. „Eesti Energia ettevõtete valve eeldab kõrgel tasemel turvateenust, kuna tegemist on riiklikult oluliste objektidega. Oleme oluliselt reforminud ettevõtet, mille tulemusena on turvafirma saanud selgelt klienditeenindusliku fookuse,“ ütles Sarapuu. „Oleme koostööks Eesti Energiaga valmis.“

Sõlmitava lepingu tähtaeg on neli aastat, mida on võimalik tähtaja lõppemise korral pikendada ühe aasta võrra. Varasemalt AS USS Security valves olnud Eesti Energia objektid lähevad G4Si valvesse 1. märtsil.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806