Autor: Juuli Laanemets • 14. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum laienes uude valdkonda

Esimene kinnisvara korrashoiuga tegelev ettevõte, ISS Eesti, liitus Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumiga, et anda oma panus ühiskonda ja seeläbi  arendada vastutustundlikku, ausat ja eetiliste äritegevust Eestis. Nüüd on Foorumi eestkostevõrgustikus 27 liiget.

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi tegevjuhi Marko Silleri sõnul nad ISS Eesti näol saanud endale liikme, kel on oma tegevusest tulenevalt oluline ühiskondlik mõju. "1700 töötajat ning igapäevatöö inimeste füüsilise tegevuskeskkonna eest hoolitsemisel loovad nende jaoks olukorra, kus vastutustundlikult tegutsemine üks äritegevuse põhialuseid olema peab. Meil on hea meel, et ISS Eesti näitab oma valdkonnas eeskuju ning loodame näha neis head kaasarääkijat just tööjõu jätkusuutliku juhtimisega seotud teemadel, aga ka laiemalt," rääkis Siller.

ISS Eesti kvaliteedijuht Jaanika Tõnnisson ütles, et ettevõte on viimastel aastatel senisest enam hakanud strateegilisemalt lähenema vastutustundliku ettevõtlusega seotud teemadele. „Leiame, et Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum on üks tänuväärne võimalus saada ise teadmisi juurde ja jagada meie tegemistega seonduvat teiste huvilistega. Läbi Foorumi loodame saada innustust ja innustada teisi, alles alustavaid ettevõtteid, “ sõnas Tõnnisson.

Mõlemad pooled avaldasid lootust, et Foorumi liikmete arvu järjepidev kasv ning uutesse tegevusvaldkondadesse jõudmine tõstavad ärisektori vastutustundlikku ning sotsiaalselt ja keskkonnaalaselt jätkusuutlikku tegutsemise taset.

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum on aasta tagasi alustanud ettevõtete ühendus. Eesmärgiga tõsta avalikkuse teadlikkust vastutustundliku ja jätkusuutliku äritegevuse vajalikkusest ja võimalikkusest ühiskonnas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474