Autor: Juuli Laanemets • 5. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuleb IT turvalisuse seminar Kevadsummit

6.märtsil toimub Võrguvara AS ja Security Software OÜ korraldamisel suur võrgundus- ja infoturbelahenduste seminar Kevadsummit 2014.

Kevadsummit  on suurim IT-turvalisuse  seminar, mis toimub juba 5. aastat järjest. Kohal on oma ala tipptegijad nii Eestist kui ka välismaalt, kes räägivad ja näitavad, kuidas kiiresti arenevas küberilmas oma küberruumi ja seal olevat infot  kaitsta.

Korraldajate sõnul peab küberkaitsega tegelema nii avalik kui erasektor ja sellele tuleb läheneda terviklikult ning professionaalselt. Kevadsummitil tutvustatakse võimalikke lahendusi ja jagatakse soovitusi. Seminar on tasuta, lisainfo ja registreerimine: www.summit.ee

Seminari toimub Meriton Grand Conference & Spa Hotellis (Tallinn) algusega kell 8.30.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474