Autor: Juuli Laanemets • 5. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuleb IT turvalisuse seminar Kevadsummit

6.märtsil toimub Võrguvara AS ja Security Software OÜ korraldamisel suur võrgundus- ja infoturbelahenduste seminar Kevadsummit 2014.

Kevadsummit  on suurim IT-turvalisuse  seminar, mis toimub juba 5. aastat järjest. Kohal on oma ala tipptegijad nii Eestist kui ka välismaalt, kes räägivad ja näitavad, kuidas kiiresti arenevas küberilmas oma küberruumi ja seal olevat infot  kaitsta.

Korraldajate sõnul peab küberkaitsega tegelema nii avalik kui erasektor ja sellele tuleb läheneda terviklikult ning professionaalselt. Kevadsummitil tutvustatakse võimalikke lahendusi ja jagatakse soovitusi. Seminar on tasuta, lisainfo ja registreerimine: www.summit.ee

Seminari toimub Meriton Grand Conference & Spa Hotellis (Tallinn) algusega kell 8.30.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474