Autor: Juuli Laanemets • 10. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn alustas tänavate kevadpuhastusega

Möödunud nädalavahetusel korjasid Tallinna tänavapuhastusfirmad kokku ligi 490 tonni pühkmeid.

Tallinna Kommunaalameti lepingupartneritest tänavapuhastusfirmad korjasid nädalavahetusel kokku ligi 490 tonni pühkmeid. Puhastati rentsleid, kõnniteede äärekive ja liiklussuundade vahelisi ohutussaaris.

Nädalavahetusel alustati tänavate pesu kesklinnas - Liivalaia, Rannamäe tee, Toompuiestee, Kaarli pst, Estonia pst ja teistel piirkonna tänavatel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474