Autor: Juuli Laanemets • 13. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hoovide ja fassaadide korrastamise toetused pakuvad endiselt huvi

Tallinna linna korteriühistute toetamise projektide „Fassaadid korda“ ja „Hoovid korda“ raames toimunud taotluste vastuvõtmine on käesolevaks ajaks  lõppenud ning toetuste taotlejate nimekirjad on kinnitatud.

Aastast aastasse on Lasnamäe linnaosa korteriühistute aktiivsus ja nõudlus toetuste järele, nii õuealade kui ka fassaadide korrastamiseks, pidevalt kasvanud. Seegi aasta ei olnud erandiks ja Lasnamäe linnaosas tunnistati nõuetele vastavaks  kaks projekti „Fassaadid korda“ taotlust ning 15 „Hoovid korda“ taotlust. Hetkel toimub taotluste hindamine ning toetuse saajad selguvad aprilli lõpuks.

Linnaosa vanema asetäitja Jaanus Riibe sõnul on tal hea meel, et korteriühistute esindajad näitavad üles initsiatiivi linna pakutavate erinevate teenuste ja toetuste saamiseks. Projektid „Hoovid korda“ ja „Fassaadid korda“ ei ole üksnes ühepoolse mõjuga, vaid see puudutab nii kogu Lasnamäe linnaosa arengut, kui ka kogu Tallinna elanike heaolu tervikuna.

Projektiga „Fassaadid korda" toetatakse ühistuid korterelamu renoveerimislaenu taotlemisel, et suurendada ühistute võimekust renoveerimislaenude saamisel ning parandada seeläbi elamute soojapidavust ning vähendada oluliselt ühistute kulutusi hoonete ülalpidamiseks talveperioodil.

Projekti „Hoovid korda“ määruse kohaselt on korteriühistutel linnalt toetust võimalik taotleda erinevate tegevustele, mille abil suudetakse oma hoovialasid uuendada, arendada, optimeerida, lisada uusi funktsioone, tõsta turvalisuse taset jne.

Lisainfo SIIN.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474