27. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu reguleerib välikohvikute lahtiolekuaegu

Tartu linnavalitsus muutis hooajalise müügi korda, mis näeb ette välikohvikute sulgemise kell 24 ja neis teenindamise lõpetamise kell 23.

„Kesklinna elanike ja ettevõtjate rahulolematus öise lärmi ja õigusrikkumistega ning politseistatistika analüüs on meid sundinud välikohvikute lahtiolekuaegu piirama. Eelmisel suvel sai politsei kesklinna üle paarisaja väljakutse,“ kommenteeris abilinnapea Kajar Lember.

Hooajalise müügi korra muudatus, mis hakkab kehtima aprilli algusest, näeb ette välikohvikute sulgemise hiljemalt kell 24. Selleks, et ei tekiks probleeme klientidega, kes esitavad tellimuse enne kella 24 ega jõua sulgemise ajaks tellimust ära tarbida, kehtestatakse nõue, et hooajalistel laiendustel tuleb klientide teenindamine lõpetada hiljemalt kell 23.

Ettevõtlusosakonnal on õigus lisaks piirata välikohviku kauplemisaega, kui klientide käitumine häirib või seab ohtu teisi inimesi, andis linnavalitsus teada.

Autor: Ave Lepik, aripaev .ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474