8. aprill 2014

Korteriühistute innovatsioonikonverents pakub lahendusi

Neljapäeval, 10. aprillil korraldab Eesti Korteriühistute Liit (EKÜL) korteriühistute innovatsioonikonverentsi. Tutvustatakse kaasaegseid lahendusi kortermajade renoveerimises,  energialahendusi ja kuluarvestust. 

Liidu juhatuse liikme Urmas Mardi sõnul hinnatakse Eesti korteriühistute innovatiivsust. "Viimasel ajal on meile suurt tähelepanu pööranud just Ida-Euroopa riigid, kel meiega sarnane ajalugu. Eesti ühistute kogemust kortermajade renoveerimisel tullakse vaatama isegi väga kaugelt: alles eile võõrustasime Aserbaidžaani delegatsiooni, kes tuli ideid koguma - neil loodi alles mullu esimene korteriühistu,"  rääkis Mardi.

Innovatsioonikonverentsil keskendutakse sedapuhku uudsetele renoveerimisvõimalustele. "Kortermajade renoveerimine on ka Eesti energiamajanduse arengukava üks keskne osa, " märkis Mardi.

Innovatsioonikonverentsil esineb TTÜ teadur Kalle Kuusk ettekandega innovatsioonist renoveerimises, ühistute juhid tutvustavad uudseid lahendusi korteriühistu küttesüsteemi juhtimisel ja kuluarvestusel, samuti päikeseenergia kasutamise võimalusi.

Innovatsioonikonverentsi kava näeb SIIT.

Autor: haldusuudised.ee toimetus

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806