Autor: Juuli Laanemets • 15. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seesamil oli märts kahjuderohke

Kahjuhüvitamise summa tõusis Seesamil võrreldes eelmise aasta sama ajaga 40%. Rolli mängisid mõned väga suured kahjud, suurim neist oli Tallinna ühel ehitusplatsil juhtunu.

Seesami kahjukäsitluse osakonna juhataja Ly Jõhvik ütles märtsikuud kommenteerides, et hüvitatud said mitmed väga suured kahjud. „Suurim neist oli 136 000 eurot ning seotud ehitus- ja paigaldustööde kindlustusega, kus kahju sai üks Tallinna ehitusobjekt,“ sõnas Jõhvik.

„Kaskokindlustuses olid suurimad hüvitised taas seotud vedukautodega. Kolm vedukit ja üks haagis said liiklusõnnetustes nii suuri vigastusi, et nende taastamine ei olnud põhjendatud ja mainitud nelja sõiduki hüvitis kokku oli 173 000 eurot. Hüvitamisele läks ka üks varastatud Volkswagen“, märkis Jõhvik.

Võrreldes veebruarikuuga jäi Seesami üldine hüvitiste tase samaks, vähenedes vaid 2%. Märtsis suurenesid väljamaksed ettevõtte varakindlustuses, ehitus- ja paigaldustööde kindlustuses ning õnnetusjuhtumikindlustuses. Võrreldes 2013. aasta märtsiga on kahjuhüvitiste tase tõusnud aga 40%.

2014. aasta märtsis hüvitas kindlustusselts Seesam oma klientidele kahjusid enam kui 1,4 miljoni euro eest, millest 614 000 eurot maksti välja kaskokindlustuse raames. Järgnesid liiklus- ja kodukindlustuse hüvitised 223 000 ja 203 000 euro väärtuses.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474