21. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas oled juba halduse võtmeisikute leksikonis?

Äripäeva infopank Agent ja veebiportaal haldusuudised.ee kutsuvad osalema Halduse võtmeisikute leksikoni koostamisel.

Halduse võtmeisikute leksikoni ootame osalema kõiki kinnisvara halduse ja hooldusega tegelevate ettevõtete juhte ja võtmeisikuid, samuti ootame oma andmeid esitama kõigi Eesti suuremate ettevõtete halduse eest vastutavaid isikuid (haldusdirektorid, -juhid, majandusjuhid jmt). Samuti riigiasutuste haldusjuhte ja tippspetsialiste, kes on seotud haldusjuhtimisega.

Kõige lihtsam viis end kirjutada Eesti majanduse ajalukku, on täita osalemisankeet SIIN, ootame ankeete täitma kuni 05. mai 2014.

Halduse võtmeisikute leksikon ilmub planeeritavalt 2014. aasta juunis.

Äripäev on kirjastanud võtmeisikute leksikone juba üle 12 aasta, esimene leksikon „Tippjuhid“, ilmus 2002. aastal. Kaheteistkümne aasta jooksul oleme välja andnud seitse Tippjuhtide leksikoni, kolm maakonna võtmeisikute leksikoni ja üle 10 valdkonna võtmeisikute leksikoni: viimati nt „1024 IKT võtmeisikut“ ja „Maamajanduse võtmeisikud“. Leksikonide eesmärk on väärtustada valdkondade võtmeisikuid ning ühtlasi kajastada Eesti ettevõtluse ajalugu. Oleme kirjutanud Eesti majandusajalukku üle 25 000 võtmeisiku ja nende eluloo.

Lisainfo: Jane Suu leksikonide projektijuht, [email protected]

Autor: haldusuudised.ee toimetus

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474