21. aprill 2014

Kas oled juba halduse võtmeisikute leksikonis?

Äripäeva infopank Agent ja veebiportaal haldusuudised.ee kutsuvad osalema Halduse võtmeisikute leksikoni koostamisel.

Halduse võtmeisikute leksikoni ootame osalema kõiki kinnisvara halduse ja hooldusega tegelevate ettevõtete juhte ja võtmeisikuid, samuti ootame oma andmeid esitama kõigi Eesti suuremate ettevõtete halduse eest vastutavaid isikuid (haldusdirektorid, -juhid, majandusjuhid jmt). Samuti riigiasutuste haldusjuhte ja tippspetsialiste, kes on seotud haldusjuhtimisega.

Kõige lihtsam viis end kirjutada Eesti majanduse ajalukku, on täita osalemisankeet SIIN, ootame ankeete täitma kuni 05. mai 2014.

Halduse võtmeisikute leksikon ilmub planeeritavalt 2014. aasta juunis.

Äripäev on kirjastanud võtmeisikute leksikone juba üle 12 aasta, esimene leksikon „Tippjuhid“, ilmus 2002. aastal. Kaheteistkümne aasta jooksul oleme välja andnud seitse Tippjuhtide leksikoni, kolm maakonna võtmeisikute leksikoni ja üle 10 valdkonna võtmeisikute leksikoni: viimati nt „1024 IKT võtmeisikut“ ja „Maamajanduse võtmeisikud“. Leksikonide eesmärk on väärtustada valdkondade võtmeisikuid ning ühtlasi kajastada Eesti ettevõtluse ajalugu. Oleme kirjutanud Eesti majandusajalukku üle 25 000 võtmeisiku ja nende eluloo.

Lisainfo: Jane Suu leksikonide projektijuht, [email protected]

Autor: haldusuudised.ee toimetus

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806