Autor: Juuli Laanemets • 16. mai 2014

Selgus Eesti Turvaettevõtete Liidu uus juhatus

Turvaettevõtete Liidu liikmed valisid uue juhatuse, liidu tegevdirerktorina jätkab Kaupo Kuusik. 

Liidu  liikmetest  on esindatud juhatuses: Hannes Roosaar (Eurex CS OÜ), Janno Kallikorm (Hansab AS), Kalle Reinart (Securitas Eesti AS), Marina Koit (Henert Grupp OÜ), Marko Koka (USS Security Eesti AS), Villu Õun (G4S Eesti AS) ja Ülo Kala (Telegrupp AS)

Juhatuse esimehena jätkab Kalle Reinart (AS Securitas Eesti), juhatuse aseesimeheks on Ülo Kala (Telegrupp AS). Turvaettevõtete Liidu tegevjuhina jätkab Kaupo Kuusik.

Turvaettevõtete Liidu eesmärgiks on aidata kaasa valdkonna arengule, esindada ja kaitsta Liidu liikmete huve suhetes riiklike asutuste ja teiste institutsioonidega ning tagada turusuhetes headest turvamistavadest kinnipidamine. Turvaettevõtete Liitu kuuluvad valdkonna juhtivad ettevõtted, kelle turuosa on hinnanguliselt 87 protsenti kogu Eesti turvaturust.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806