Autor: Juuli Laanemets • 16. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgus Eesti Turvaettevõtete Liidu uus juhatus

Turvaettevõtete Liidu liikmed valisid uue juhatuse, liidu tegevdirerktorina jätkab Kaupo Kuusik. 

Liidu  liikmetest  on esindatud juhatuses: Hannes Roosaar (Eurex CS OÜ), Janno Kallikorm (Hansab AS), Kalle Reinart (Securitas Eesti AS), Marina Koit (Henert Grupp OÜ), Marko Koka (USS Security Eesti AS), Villu Õun (G4S Eesti AS) ja Ülo Kala (Telegrupp AS)

Juhatuse esimehena jätkab Kalle Reinart (AS Securitas Eesti), juhatuse aseesimeheks on Ülo Kala (Telegrupp AS). Turvaettevõtete Liidu tegevjuhina jätkab Kaupo Kuusik.

Turvaettevõtete Liidu eesmärgiks on aidata kaasa valdkonna arengule, esindada ja kaitsta Liidu liikmete huve suhetes riiklike asutuste ja teiste institutsioonidega ning tagada turusuhetes headest turvamistavadest kinnipidamine. Turvaettevõtete Liitu kuuluvad valdkonna juhtivad ettevõtted, kelle turuosa on hinnanguliselt 87 protsenti kogu Eesti turvaturust.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474