Autor: Juuli Laanemets • 22. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgus Tunnustatud Turvalahendus 2013

Tänasel haldusuudiste korraldatud Turvakonverentsil tunnustas Eesti Turvaettevõtete Liit (ETEL) tiitliga Tunnustatud Turvalahendus 2013 - Eesti Energia Õlitööstus AS õlitehase automaatset kõrgtehnoloogilise fiiberoptilise temperatuurikaabliga tulekustutussüsteemi turvalahendust.

Tunnustuse pälvinud tulekustutuse turvalahenduse maksumus oli töö teostaja,Telegruppi hinnangul 170000 eurot.

Konkursile esitatud lahendused esindasid laiapõhjaliselt turvalisuse valdkondi –

NFC tehnoloogia toel jälgitavast turvalahendusest, videovalvelahendustest, sularahakäitluse tindilahendustest kuni turvalise kontormaja täislahenduseni.

Tunnustatud Turvalahendus 2013 tiitlile kandideeris 5 nominenti:

• NFC tehnoloogiale toetuv mobiilne kontrollsüsteem;  teostaja Securitas Eesti AS   klient VOPAK E.O.S AS

• G4S Eesti uue peamaja turvalahendus; teostaja G4S Eesti

• Õlitehase automaatne kõrgtehnoloogiline fiiberoptilise temperatuurikaabliga tulekustutussüsteem, teostaja Telegrupp AS  klient Eesti Energia Õlitööstus AS

• Sularahakäitluse tindilahendus; tellija/teostaja G4S Eesti AS

• Videofied Narva Viktoria bastioni ja promenaadi videovalve lahendus, teostaja Rapid Security OÜ  kliendid: Amareen Grupp OÜ; RTS Infaehitus OÜ; E&G OÜ

ETEL avaldab iga-aastast tunnustust eelmise aasta parimatele turvalahendustele. Tunnustatakse ettevõtteid ja organisatsioone, kes on oluliselt panustanud oma vara ja inimeste turvalisuse tõstmisesse. Sellise tunnustuse osutamisega soovib liit tõsta esile innovatiivseid, tehniliselt ja korralduslikult keerukaid lahendusi turvavaldkonnas ja tunnustada kliente, kes vaatamata keerulisele majandusolukorrale turvalisusesse märkimisväärselt panustavad.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474