Autor: Juuli Laanemets • 27. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ametirõivad viivad maailma stiilsemate sekka

Jaapani mainekas elustiili- ja moeajakiri Ginza hääletas lennufirma airBaltic pardateenindajate vormirõivad 12. maailma stiilsemate lennufirma vormide hulka.

Tunnustust leidnud airBaltic töörõivad on Läti disainerite Natalija Jansone ja Davids kujundatud. Vormid kannavad endas lennufirma värve – tumesinist ning helerohelist. Vorme luues rõhutasid disainerid sellega stjuardesside ja stjuuardite professionaalsust, pakkudes samal ajal stiilset, mugavat ja praktilist riietust.

Moeajakiri Ginza, mida toodetkse ühes Jaapani vanimas kirjastuses Magazine House, on tunnustanud 12 maailma stiilsemat pardavormi. TOP 12 nimekiri, mille koostas Ginza moeuuring, on teiste seas maininud ka veel Singapore Airlines’i, Emirates’i, British Airwaysi,Thai Airwaysi, Qantast.

1995. aastal asutatud lennufirma omanik on Läti riik 99,8% -ga. Lennuparki kuulub 25 lennukit: 5 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, ning 12 Bombardier Q400Next Geni ja lennatakse rohkem kui 60 sihtkoha.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474