Autor: Juuli Laanemets • 5. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leiburi juurde tuleb Leiva tänav

Mustamäe linnaosas Kadaka asumis paiknev seni nimeta tänavalõik saab linnavalitsuse määruse kohaselt nimeks Leiva tänav.

Tegemist on Akadeemia tee ja Iva tänava vahelisel alal Kadaka teelt loodesuunas lähtuva, iseseisva tänavana tajutava, kuid seni nimeta tänavalõiguga.

Tallinna linnavalitsuse nimekomisjon leidis, et kuna kehtiva seadusandluse kohaselt ei või tänaval olla samanimelisi kõrvalharusid, mis on tajutavad eraldi objektidena ja sealsed Kadaka tee järgi paljude tähtlisanditega aadressid vajavad korrastamist, on vaja seni nimeta olnud tänavale ametlik tänavanimi määrata.

Nimekomisjon pidas mõistlikuks valida uus nimi alal asuvat tootmist silmas pidades. Tähelepanuväärseimaks kõnealuse tänava äärde jäävaks objektiks on Eesti suurim leivatööstus Leibur, seega sobib komisjoni hinnangul sellele tänavale hästi Leiva tänava nimi.

Mustamäe Linnaosa Valitsus peab paigaldama uued tänavasildid 10. augustiks 2014.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474