Autor: Juuli Laanemets • 9. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rõuge vabatahtlikud pritsimehed: pump lööb täistuuridel

Vabatahtlike päästjate foorumil Saaremaal Leisis pälvis aasta parima päästeala edendaja tiitli Rõuge Priitahtlike Pritsimeeste Selts.

”Rõuge pritsimehed on oma kogukonda kaitsnud alates 1905. aastast. Aegu on olnud erinevaid, kuid päästemasina paagis on alati vesi sees olnud. Seda tänu kogukonnast hoolivatele Rõuge meestele. Täna on meil rivis 36 meest,” lausus Rõuge vabatahtlik päästja Kalvi Kõva, kes võttis eile õhtul tiitli vastu siseminister Hanno Pevkurilt.

”Saadud tunnustus annab meile juurde teotahet ja usku, et ajame õiget asja. Piltlikult öeldes lööb pump täistuuridel,” oli Kõva seltsi tuleviku suhtes optimistlik.

Rõuge pritsimehed on igapäevaselt valves nii tuletõrje- kui paakautoga. Aastas tehakse keskmiselt 50 väljasõitu. Suurt tähelepanu pööratakse ennetustööle. Lisaks tegutseb seltsi juures noortering.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474