Autor: Juuli Laanemets • 19. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiili tuleb koos tootmis- ja laohoonega A-energiaklassi büroopinnad

Kiili Laod OÜ otsustas püstitada Harjumaale Kiili alevisse uue tootmis- ja laohoone, koos A-energiaklassile vastava büroopinnaga.

„Pöörame erilist tähelepanu energiasäästlikkusele, tootmis- ja laohoonetele lisaks valmib üle 500m2 büroopinda, mis vastavad kõrgeimale - A-energiaklassi nõuetele,“  ütles Kiili Laod OÜ juhatuse liige Toomas Tõldsepp.

„Meie esimene arendus Kiilis vallas Kangru teel on välja renditud, kuid uusi rendisoovijaid tuleb pidevalt juurde, seetõttu otsustasime tegevust laiendada uue tootmis- ja laohoone näol, mille kogupindala on  5400 ruutmeetrit,“ lisas Tõldsepp

Hoonekompleksi ehitaja,  Eventus Ehitus juhatuse liige Lauri Kaska ütles, et peatöövõtja ülesandeks on nii ehitamine kui projekteerimine, mis on selliste hoonete puhul väga mõistlik. „Ehitise valmimistähtaeg on ambitsioonikas, mistõttu on meil hea varasemaid analoogseid kogemusi rakendada, et kõik laabuks sujuvalt,“ sõnas Kaska

Uue tootmis- ja laohoone projekteerimis- ja ehitustööde valmimistähtajaks on selle aasta november. Hoones paiknevad rendipinnad on rohkem kui poole ulatuses juba omanikud leidnud.

Kiili Laod OÜ kuulub ettevõtetele Brandex OÜ ja Hammerhead OÜ.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474