Autor: Juuli Laanemets • 4. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kindlustusturu mootoriks on ettevõtetega seotud tarbimine

PZU Kindlustus  kogus juunis kõige enam kindlustusmakseid liikluskindlustuses, millele järgnesid ettevõtete maismaasõidukite kindlustus ja ettevõtete varakindlustus.

„Kui Eesti kindlustusturgu üldiselt vaadata, näitavad numbrid eraisikute kindlustustoodete tarbimise pidurdumist võrreldes kogu kahjukindlustusturu arenguga,“ kommenteeris PZU Kindlustuse juht Mihkel Uibopuu. „Sõidukitega seotud kindlustusliikides on füüsilise versus juriidilise isiku kindlustuse kasvu vahe ligi kahekordne, varakindlustuses isegi peaaegu kolmekordne,“  lisas Uibopuu. Tõdedes, et turu mootoriks on praegu eeskätt ettevõtetega seotud tarbimine.

PZU Kindlustus kogus juunikuus kahjukindlustusmakseid 514 000 euro väärtuses. Kahjunõudeid maksti välja 112 000 euro ulatuses.

Ettevõttel oli turuosa Eestis juunis 2,4% ning kuulub kindlustuskontserni PZU SA.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474