Autor: Juuli Laanemets • 8. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonia kaevanduses hukkus tööõnnetuses kaevanduse töötaja

Täna hommikul kella seitsme paiku hukkus  53-aastane kopplaaduri juht Anatoli raskes tööõnnetus Estonia kaevanduses.

Õnnetus leidis aset mäetööde tsoonist väljaspool kopplaadurite parklas kui kaevanduse öine vahetus oli lõpetamas oma 7-tunnist vahetust. Anatoli oli just parkinud oma kopplaaduri ja sellest väljunud kui talle sõitis otsa teine kopplaadur. Sündmuskohale kutsutud mäepäästesalk toimetas kannatanu kaevandusest välja ning kohale saabunud kiirabi konstateeris mehe surma.

Tööõnnetuse asjaolude uurimisega tegelevad lisaks Eesti Energiale ka politsei ja Tööinspektsioon.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474