Autor: Juuli Laanemets • 15. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Kaubamaja ostis turvafirma

Täna sõlmis Tallinna Kaubamaja AS tütarettevõte Topsec Turvateenused OÜ lepingu, millega omandab septembris 100% Viking Security AS aktsiatest.

Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul  Puusepp ütles, et Viking Security AS-is omandamine võimaldab Tallinna Kaubamaja grupil veelgi tugevdada oma turvateenuste valdkonda, mis on viimastel aastatel olnud grupi üks kiiremini kasvavaid ärisuundi. Topsec Turvateenused juhatuse liige Tannar Tiitsaar ütles, et tehinguga lisanduvad nende ettevõtte teenusteportfelli lisaks mehitatud ja videovalvele ka elektrooniliste hoiatus-, valvamis- ja jälgimissüsteemide projekteerimise, paigaldamise ja hooldusega seotud teenused ning võimalus osaleda sertifitseeritud turvahangetel.Töötajaid tuleb ettevõtte omandamisega juurde veidi alla kahekümne.

Leping näeb ette tehingu lõpuleviimise pärast täiendavate kooskõlastuste saamist ning toimingute läbi viimist. 

Viking Security AS 2013. aasta käive oli 0,96 miljonit eurot. Ettevõtte aktsiakapital on 134 220,85 eurot, mis jaotub 21 001 nimiväärtuseta aktsiaks. Tehingu maksumust pooled ei avalda.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474