Autor: Juuli Laanemets • 18. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pühapäeval põles Repo Vabrikud

Repo Vabrikud AS tööstushoones toimus seadmetes tolmuplahvatus, mille tagajärjel puhkes hoones tulekahju.

Pühapäeval, 17.augustil kell 02.21 teatati häirekeskusele tulekahjust Püssi linnas Maidla teel asuvas töötushoones. Sündmuskohale sõitsid päästemeeskonnad Kohtla-Järve, Jõhvi, Kiviõli päästekomandost, Purtse vabatahtlikud, Jõhvi operatiivkorrapidaja ja kiirabibrigaad.

Selgus, et Repo Vabrikud AS tööstushoone seadmetes oli toimunud tolmuplahvatus, mille tagajärjel kandus tuli edasi teistele tööstusseadmetele ning süütas ventilatsiooni isolatsiooni. Päästjad panid tule levikule piiri kella 04.44 ajal ning kustutasid tulekahju lõplikult kell 05.29. Inimesed tuleõnnetuses kannatada ei saanud. Tulekahju tekkepõhjused selgitab välja menetlus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474