Autor: Juuli Laanemets • 21. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autovaba nädal lubab septembris tasuta bussisõitu

Tallinnas antakse autovaba nädalal, 16.- 22. septembrini kõigile autode kasutajatele Tallinna ühistranspordis tasuta sõidu õigus juhiloa olemasolul.

Tasuta sõit Tallinnas liikuvusnädalal saavad naabervaldade elanikud, kes töötavad Tallinnas, jätta oma auto „Pargi ja reisi“ parklasse ning kasutada ühistransporti.

Tallinna Keskkonnaamet on alates 2005. aastast korraldanud autovaba päeva ja liikuvusnädalat, mis on toimunud Euroopa liikuvusnädala raames. Üritusega tahetakse suurendada liiklemisteadlikkust ja propageerida keskkonnasäästlike liikumisviiside eeliseid. Keskkonnasõbraliku liikumise kuu Tallinnas toimub 1.-30. septembrini 2014.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474