Autor: Juuli Laanemets • 22. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu paneb tänavatele keskkonnasõbralikumad valgustid

Tartu kesklinna peatänavale paigaldatakse sügisel uued valgemad, LED-valgustid.

„Senised tänava kohal asetsevad naatriumlambid asendame säästlikumate ja keskkonnasõbralikumate valgustite vastu, mis lisaks visuaalsele efektile aitavad kesklinna ka turvalisemaks muuta,“ ütles abilinnapea Valvo Semilarski. „Lisaks neile plaanime Rüütli tänava tagumises osas, Jaani kiriku lähistel paigaldada kaks uut vanalinna-tüüpi seinavalgustit“.

Rüütli tänaval väljavahetatavad valgustid on kavas võtta taaskasutusse ja paigaldada mõnele linna alavalgustatud tänavale.

Rüütli tänavale LED-valgustite ostmise riigihanke võitis OÜ Elektroskandia Baltics. Uute valgustite ostmine läheb linnale maksma 17 200 eurot ning need paigaldatakse oktoobris-novembris.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474